Voorlichtingen

Hoe ziet een voorlichting eruit

Heb je belangstelling voor het beroep luchtverkeersleider-, en wil je meer weten over de selectie en opleiding? Kom dan eens naar een voorlichting bij Luchtverkeersleiding Nederland op Schiphol! Een aantal luchtverkeersleiders vertelt je daar alles over het werk, de opleiding, de selectie en de werkplek van luchtverkeersleiders en je krijgt een kijkje op de operationele werkvloer. De data van de voorlichtingen in 2018 zijn op dit moment nog niet bekend. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van locatie en de roosters van de collega‚Äôs. Aan deze planning wordt momenteel gewerkt. Zodra de data bekend zijn publiceren we ze op onze website https://www.luchtverkeersleider.nl/voorlichtingen. We verwachten dat deze half december 2017 bekend zijn.

Voorlichtingen over het beroep en de opleiding bij LVNL op Schiphol-Oost

De inschrijving voor een voorlichtingsdag start een maand voor aanvang van de betreffende dag omstreeks 9 uur in de ochtend.  Inschrijven voor voorlichtingsavonden bij LVNL is mogelijk vanaf je 18e jaar tot en met je 30e jaar. Ervaring leert dat de voorlichtingsdagen binnen een paar dagen 'vol' zijn, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Schrijf alleen in als je zeker weet dat je komt. Bewaar je inloggegevens goed, deze heb je later nog nodig.

Waar kun je ons nog meer ontmoeten?

We zijn komend najaar aanwezig op diverse beroepenmarkten op scholen

  • 11 december 2017 voorlichtingsavond 4Strax InHolland Alkmaar (AFGELAST i.v.m. WEERSOMSTANDIGHEDEN)
  • 26 januari 2018 beroepenmarkt scholengemeenschap Groenewald, Kinkskystraat 5, Stein

Decanendag

Jaarlijks organiseren we bij LVNL op Schiphol Oost een decanendag. Bent u decaan of leerlingbegeleider en wilt u hier meer informatie over? Contact ons via recruitment@lvnl.nl

opleiding

Ben jij klaar voor de volgende stap? Word luchtverkeersleider!