Voorlichtingen

Hoe ziet een voorlichting eruit

Heb je belangstelling voor het beroep luchtverkeersleider-, en wil je meer weten over de selectie en opleiding? Kom dan eens naar een voorlichting bij Luchtverkeersleiding Nederland op Schiphol! Een aantal luchtverkeersleiders vertelt je daar alles over het werk, de opleiding, de selectie en de werkplek van luchtverkeersleiders en je krijgt een kijkje op de operationele werkvloer.

Voorlichtingen over het beroep en de opleiding bij LVNL op Schiphol-Oost

De inschrijving voor een voorlichtingsdag start een maand voor aanvang van de betreffende dag omstreeks 9 uur in de ochtend. Het is verstandig om vooraf al een account aan te maken, zodat je dat niet allemaal hoeft te doen op moment van inschrijven. Inschrijven voor voorlichtingsavonden bij LVNL is mogelijk vanaf je 19e jaar tot en met je 26e jaar. Ervaring leert dat de voorlichtingsdagen binnen een paar dagen 'vol' zijn, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Schrijf alleen in als je zeker weet dat je komt. Bewaar je inloggegevens goed, deze heb je later nog nodig.

Experience Day luchtverkeersleider 27 en 28 oktober 2017 in het Aviodrome (onder voorbehoud)

Het werk van een luchtverkeersleider voor één dag zelf ervaren? Op 27 en 28 oktober organiseren we weer het event: de Luchtverkeersleider Experience Day in het Aviodrome in Lelystad. Je kunt je hiervoor inschrijven wanneer je tussen de 16 en 26 jaar bent. Het is mogelijk om 1 introducé mee te nemen. Inschrijven kan ongeveer twee maanden voor de Experience Day.

Wat kun je verwachten?
Via speeddates met leerling- en luchtverkeersleiders, docenten en selectiepsychologen ontdek je alles over de benodigde competenties voor de baan van luchtverkeersleider. Door een CV check kun je snel uitvinden of jij de juiste vooropleiding bezit. Presentaties over het werk, de opleiding en de selectie, ervaren van een theorieles, een Virtual Reality Experience op onze verkeerstoren en meer!

Waar kun je ons nog meer ontmoeten?

We zijn komend najaar aanwezig op diverse beroepenmarkten op scholen
30 september 2017 Beroepenbeurs Aviodrome Lelystad
29 en 30 september 2017 Onderwijsbeurs Zuid in Eindhoven.

Decanendag

Jaarlijks organiseren we bij LVNL op Schiphol Oost een decanendag. Bent u decaan of leerlingbegeleider en wilt u hier meer informatie over? Contact ons via recruitment@lvnl.nl

opleiding

Ben jij klaar voor de volgende stap? Word luchtverkeersleider!