Voorlichtingen
Eerstvolgende voorlichtingsronde
18 april
19:00-20:15u Voorlichtingsavond 18 april / 8plaats(en) vrij

Hoe ziet een voorlichting eruit

Heb je belangstelling voor het beroep luchtverkeersleider-, en wil je meer weten over de selectie en opleiding? Kom dan eens naar een voorlichting bij Luchtverkeersleiding Nederland op Schiphol! Een aantal luchtverkeersleiders vertelt je daar alles over het werk, de opleiding, de selectie en de werkplek van luchtverkeersleiders en je krijgt een kijkje op de operationele werkvloer.

Voorlichtingen over het beroep en de opleiding bij LVNL op Schiphol-Oost

De inschrijving voor een voorlichtingsdag start een maand voor aanvang van de betreffende dag omstreeks 9 uur in de ochtend. Het is verstandig om vooraf al een account aan te maken, zodat je dat niet allemaal hoeft te doen op moment van inschrijven. Inschrijven voor voorlichtingsavonden bij LVNL is mogelijk vanaf je 19e jaar tot en met je 26e jaar. Ervaring leert dat de voorlichtingsdagen binnen een paar dagen 'vol' zijn, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Schrijf alleen in als je zeker weet dat je komt. Bewaar je inloggegevens goed, deze heb je later nog nodig.

Experience Day luchtverkeersleider 18 & 19 maart 2017 in het Aviodrome

Het werk van een luchtverkeersleider voor één dag zelf ervaren? Op 18 en 19 maart 2017 organiseren we weer het event: de Luchtverkeersleider Experience Day in het Aviodrome in Lelystad. Inschrijven voor de Experience Day is mogelijk vanaf 25 januari 2017. Je kunt je hiervoor inschrijven wanneer je tussen de 16 en 26 jaar bent. Het is mogelijk om 1 introducé mee te nemen.

Wat kun je verwachten?
Via speeddates met leerling- en luchtverkeersleiders, docenten en selectiepsychologen ontdek je alles over de benodigde competenties voor de baan van luchtverkeersleider. Door een CV check kun je snel uitvinden of jij de juiste vooropleiding bezit. Presentaties over het werk, de opleiding en de selectie, ervaren van een theorieles, een Virtual Reality Experience op onze verkeerstoren en meer!

Waar kun je ons nog meer ontmoeten?

We zijn komend voorjaar aanwezig op diverse beroepenmarkten op scholen
26 januari Bertrand Russell College in Krommenie
31 januari Zandvlietcollege in Den Haag
31 januari Corderius college in Amersfoort
7 februari 4Strax in Amsterdam
9 februari de Nieuwe Veste in Coevorden
16 februari Comenius college in Capelle aan den IJssel
15 maart Technische Universiteit in Eindhoven
25 maart Hogeschool van Amsterdam

Decanendag

Jaarlijks organiseren we bij LVNL op Schiphol Oost een decanendag. Bent u decaan of leerlingbegeleider en wilt u hier meer informatie over? Contact ons via recruitment@lvnl.nl

opleiding

Ben jij klaar voor de volgende stap? Word luchtverkeersleider!