Solliciteren

Solliciteer direct

Beschik jij over een hbo werk- en denkniveau en ben je maximaal 26 jaar oud? Dan kun je nu direct solliciteren via het online sollicitatieformulier. Ben je niet in het bezit van de vereiste diploma's, maar denk je over hbo werk- en denkniveau te beschikken? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor onze pre-selectie. Kijk bij de selectiecriteria hieronder voor meer informatie.

Start het sollicitatieproces

Eerst meer te weten komen?

Heb je belangstelling voor het beroep luchtverkeersleider, maar wil je meer weten over de selectie en de opleiding? Kom dan eens naar een voorlichting bij Luchtverkeersleiding Nederland! Je kunt kennis maken met een aantal luchtverkeersleiders en krijg een rondleiding.

De inschrijving voor een voorlichtingsdag start een maand voor aanvang van de betreffende dag, inschrijven is mogelijk wanneer je tussen 19 en 26 jaar oud bent.

Wat zijn de selectiecriteria

Beschik jij over een hbo werk- en denkniveau? Dus heb je bijvoorbeeld minimaal een vwo-diploma met een voldoende voor wiskunde, of een hbo-propedeuse? Dan kun je direct solliciteren via het online sollicitatieformulier. Ben je niet in het bezit van de vereiste diploma's, maar denk je over hbo werk- en denkniveau te beschikken en ben je tussen de 19 en 30 jaar oud? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor onze pre-selectie. We bieden je hiermee een mogelijkheid om toegang te krijgen tot de selectie voor de functie van luchtverkeersleider.

Niet gevonden wat je zocht?