De baan

De afdeling Customer Relations & Communications verbindt LVNL met haar stakeholders door proactief de dialoog aan te gaan. Als eerste woordvoerder van LVNL zorg jij voor het managen en verbeteren van de reputatie van Luchtverkeersleiding Nederland en het onderhouden van contacten met media en opinieleiders. In deze zelfstandige en veelzijdige functie onderhoud je intensief de relatie met media, partners in de luchtvaartsector en overige stakeholders uit de omgeving van Schiphol. Op basis van een proactief persbeleid positioneer en profileer jij LVNL, zorg je voor verbinding met de stakeholders en creëer jij draagvlak bij de omgeving. In deze dynamische wereld van de luchtvaart waar 24/7 wordt gewerkt, speel jij een leidende rol in crisis- en issuecommunicatie.

De mens

Ben jij een gepassioneerde communicatie professional met een afgeronde academische opleiding bij voorkeur op het gebied van Communicatie of Journalistiek en heb je minimaal acht jaar werkervaring? Dan heb jij bij ons een streepje voor als jij ook nog beschikt over een groot netwerk binnen de journalistiek en bij voorkeur binnen de luchtvaartsector. In deze uitdagende functie ben op je plek als je strategisch inzicht hebt in politiek-bestuurlijke en maatschappelijk-economische verhoudingen, als je goed kunt onderhandelen en je in staat bent om op alle niveaus constructieve werkrelaties op te bouwen en te onderhouden. Zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is uiteraard een must. Als jij in staat bent om problemen te zien als uitdagingen, issues om te buigen naar kansen en goed kunt presteren onder druk, dan ben jij geknipt voor deze verantwoordelijke functie.

De kans

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bruto jaarsalaris van maximaal € 95.000,- op basis van een 38-urige werkweek (=fulltime). Omdat LVNL een 24/7 organisatie is, vragen wij je flexibel om te gaan met werk- en privétijd. Bij toerbeurt draai je piketdienst, wat betekent dat je dag en nacht bereikbaar bent. Uiteraard krijg je wel alle ruimte om je als professional verder te ontwikkelen, want vakbekwaam zijn en blijven is van wederzijds belang.

Interesse of extra informatie:

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Mail dan je CV met motivatie vóór 20 juli 2015 naar: vacatures@lvnl.nl.

Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Brit Wijkniet (manager Customer Relations & Communications), telefoon 020-4063658 of mail b.k.wijkniet@lvnl.nl.

http://www.lvnl.nl/binaries/content/assets/vacatures/vacature-woordvoerder.pdf