Innovatie

Om de veiligheid van de afhandeling van het luchtverkeer steeds verder te verbeteren, procedures verder te optimaliseren en om mee te gaan in de verdergaande (digitale) ontwikkelingen in de luchtvaart worden er bij Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) continu innovatieve projecten uitgevoerd op diverse gebieden binnen het Air Traffic Management systeem. Dit doen wij in nauwe samenwerking met de partijen om ons heen, de luchthavens, de luchtvaartmaatschappijen en de omwonenden. Oplossingen die we bedenken zijn vaak vernieuwend van karakter zijn en vergen soms het uiterste van de techniek en van onze collega’s.

Program & Projectmanagement

Deze projecten worden uitgevoerd onder aansturing van de afdeling Program & Project Management bij Luchtverkeersleiding Nederland. 

Wij zoeken een collega

Ter ondersteuning van de programmamanagers en projectleiders zoeken wij een 'Medewerker Programma en Project Support'. In deze functie ondersteun je de project managers en de programma managers in hun dagelijkse werkzaamheden. Daarbij draag je bij aan de succesvolle uitvoering en realisatie van alle projecten en programma’s bij Luchtverkeersleiding Nederland. Je verzorgt de administratie rond projecten en programma’s en je borgt in de dagelijkse praktijk de juiste toepassing van de LVNL project- en programmamethodiek. Daarnaast ondersteun je de project- en programma managers bij hun reguliere vergaderingen en legt acties en besluiten vast.

Doorgroeimogelijkheden

Het is in beginsel een administratieve functie maar je krijgt alle ruimte om je in die functie verder te ontwikkelen en je bijdrage aan die de projecten en programma’s verder uit te breiden naarmate je de organisatie beter hebt leren kennen. 

Wat vragen we?

Heb je ervaring in het werken binnen Project Management Office, hebben je kennis van en inzicht in de Prince II projecten methodiek en lijkt het je uitdagend om die ervaring toe te passen op de dynamische wereld van Luchtverkeersleiding Nederland? Aarzel dan niet en neem contact op met Sjaak Jansens, manager Program & Projectmanagement, via  s.jansens@lvnl.nl of 0651401651.

Dit is een part-time functie voor ongeveer 4 dagen in de week waarbij je op inhuurbasis bij Luchtverkeersleiding Nederland komt werken, om te beginnen voor een periode van één jaar. 

publicatiedatum 24-02-2017