Wat gebeurt er bij LVNL

Voor het begeleiden van het luchtverkeer is er heel veel meer nodig dan luchtverkeersleiders die dit verantwoordelijke werk kunnen doen.
Ronald Dubbeldam: "De afdeling Systemen & Infrastructuur van Luchtverkeersleiding Nederland levert het nummer 1 gereedschap voor de luchtverkeersleiders: een goed werkend systeem. Zonder dit systeem is het niet mogelijk om vliegtuigen veilig door het luchtruim te begeleiden.
 

Ondernemende ICT'ers

We staan momenteel met ons centrale luchtverkeersleidingssysteem voor een grote uitdaging waar we geen ICT talent bij kunnen missen! Het huidige centrale luchtverkeersleidingssysteem bestaat uit diverse computers en software. Het is een maatkostuum, speciaal op maat gesneden voor onze luchtverkeersleiders om onder alle (weers)omstandigheden mee te kunnen blijven werken. Dit is een applicatie die door LVNL zelf is gebouwd en verder doorontwikkeld. Het programmeren en wijzigingen van de software doen we zelf, met ongeveer 200 wijzigingen per jaar!


Collega's die bouwen aan het verkeersleidingssysteem van de toekomst!

De huidige tijd stelt andere eisen aan ons systeem. Communicatie met onze buren, de omringende landen, gaat steeds meer via systemen. Daar waar we eerst uit de voeten konden met ons min of meer 'stand alone' systeem, worden we nu onderdeel van een groter netwerk binnen internationaal samenwerkingsverband. Daarom zoeken we nu collega's die met ons mee kunnen bouwen aan het verkeersleidingssysteem van de toekomst! Kun jij complexe systemen overzien en verbeteren? Ben jij die ICT'er die goed is in specificeren en controleren van wijzigingen? Heb jij de skills om samen met buitenlandse collega's tot een optimaal product te komen? Wij zoeken jou!"
Wij zoeken een infrastructuur architect, business analisten en testspecialisten. Bekijk de uitgebreide vacatures via deze link.