Aviodrome

Op 17 oktober 2015 hebben we onze eerste Experience Day gehouden. Dit was een speciale voorlichtingsdag voor jongeren die (mogelijk) luchtverkeersleider willen worden. De dag is druk bezocht. Ruim 550 jongens en meisjes kwamen naar het Aviodrome.
Er waren diverse presentaties te volgen over het werk wat een luchtverkeersleider doet op de verschillende velden (Schiphol, Rotterdam, Groningen en Maastricht), zowel op toren, bij approach als op het area control centre.

Docenten en selectiepsychologen presenteerden uitgebreid over de opleiding en de selectie, bij collega Janne kon je je CV laten checken, en bij collega's Rick en Stephanie was er een theorieles te volgen met vakken die luchtverkeersleiders tijdens de opleiding in het eerste jaar kunnen verwachten.

Speeddaten

Het speeddaten met luchtverkeersleiders van onze verschillende velden en met leerlingen die momenteel bezig zijn met de opleiding tot luchtverkeersleider werd enorm druk bezocht. Het is een enorm geslaagde en gezellige dag geweest. Iedereen die de moeite heeft genomen om ons te komen bezoeken, erg bedankt en hopelijk tot ziens bij Luchtverkeersleiding Nederland! Hier kun je de foto's van deze Experience Day bekijken.