Reageren op deze vacature is mogelijk tot 5 juni 2016.

De Afdeling

De afdeling Human Factor (HF) van Luchtverkeersleiding Nederland op Schiphol zorgt voor het selecteren en opleiden van nieuwe luchtverkeersleiders en het onderhouden van de vakbekwaamheid van zittende luchtverkeersleiders. Daarnaast maakt HF deel uit van de mens/machine/procedure (MMP) projectteams. Deze teams realiseren vernieuwingen van het LVNL Air Traffic Management (ATM) systeem, waarbij HF specifiek vanuit het ‘mens’-perspectief mede vormgeeft aan deze vernieuwingen.

De Baan

Als e-learning ontwikkelaar word je ingezet om de kwaliteit van onze opleidingen en trainingen te vergroten, door ons te helpen met het verder uitbouwen en onderhouden van innovatieve leerprogramma’s. Jouw primaire focus ligt op het ontwikkelen van creatieve didactische leeroplossingen. Dit doe je in nauwe samenwerking met onderwijskundige experts en luchtverkeersleiders. 

De Mens

Als e-learning ontwikkelaar heb je een energieke en actieve instelling. Je signaleert nieuwe benaderingen en komt met innovatieve en creatieve technische oplossingen. Je beschikt over uitstekende presentatievaardigheden en bent communicatief sterk in de Nederlandse taal. Je bent creatief in het oplossen van vraagstukken, laat je niet snel van de wijs brengen en je hebt een echte hands-on mentaliteit. Je maakt een planning van activiteiten om tijd en middelen optimaal te kunnen benutten en houdt toezicht op het halen van de doelstellingen. Je kunt makkelijk schakelen met mede-ontwikkelaars en werkt graag samen met zowel onderwijskundigen als luchtverkeerleiders en externe leveranciers. Je hebt:
• een MBO of HBO-opleiding (zoals opleidingskunde met een specialisme in ICT) of werkervaring die vergelijkbare kennis heeft opgeleverd op het gebied van ICT en onderwijs of multimedia design;
• Kennis van LMS-platformen, met in het bijzonder NetDimensions, het werken met authoring tools zoals Lectora en bewerkingsprogramma’s van multimedia en kennis van recente ontwikkelingen op het gebied van e-learning en leertechnologie is een pré.
• Kennis en ervaring op het gebied van luchtvaart is een pré.

De Kans

LVNL biedt je een verantwoordelijke en uitdagende functie in een professioneel team.
Je mag rekenen op een pakket uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer info?

Spreekt deze baan je aan en wil je meer informatie over de functie of organisatie? Neem dan contact op met Hans Huisman (020-406 2162, h.huisman@lvnl.nl) of Dominique Beerendonk (020-406 3486, d.b.beerendonk@lvnl.nl) of kijk op http://www.lvnl.nl/over-ons/werken-bij-lvnl.html.

 

Michael: "Wat gaaf aan deze baan is, is dat je heel dicht bij de operatien werkt, je staat heel dicht bij de verkeersleiding en helpt daarin problemen op te lossen op onderwijskundig en creatief vlak. Door jouw werk heb je direct invloed op het vergroten van de kwaliteit van onze opleidingen en trainingen voor luchtverkeersleiders. Daarnaast hebben we hier een dynamische werkplek met leuke sociale collega’s”.